Renokin lash lash - veľká recenzie a foto test predlžovanie rias

07.04.2013 15:36

 

 

Renokin lash lash - veľká recenzie a foto test predlžovanie rias

 
Testovali sme výrobok na predĺženie rias Renokin lash lash, ktorý je v Čechách a na slovenskú relatívne novinkou. Ak chcete vedieť ako test dopadol, čítajte ďalej.
 

Vybalení

 
Hneď po vybalení z balíčka Vás milo prekvapí elegantné riešenie samotného výrobku.
Krabička aj samotná tuba vyzerajú honosne a je vidieť že na vzhľade sa rozhodne nešetrilo. Tuba medenej farby obsahuje 5ml roztoku, ktorý sa nanáša podobným spôsobom, ako riasenka. Iba s tým rozdielom, že tu nie je kefka, ale akési kvapkadlo. Svojím použitím sa teda viac blíži kvapkám na predĺženie rias, ako riasenke.
Balenie teda prišlo v poriadku nepoškodené.


Renokin lash lash
Prvý týždeň

 

 

Po prvom týždni používania sme sa pokúsili o prvé zmeranie.Vizuálny rozdiel nebol žiadny. Riasy na pohľad vyzerali úplne rovnako ako pred používaním Renokinu lash lash. Ani merania zatiaľ neukázalo žiadny znateľný rozdiel. Možno desatinku milimetra, čo sa nedá povedať presne.

Jeden týždeň je teda krátka doba.

 

 

 

 

 

 

 

Druhý týždeň

 
Predajca na svojich stránkach tvrdí, že je efekt viditeľný už za niekoľko týždňov.
Po prvom týždni efekt vidieť nebol a tak sme boli zvedaví, ako sa Renokin lash lash prejaví po 14 dňoch používania. K nášmu prekvapeniu sme zaznamenali zmenu.
Nebola nijako výrazná, ale naše meranie ukázalo predĺženie asi o 0,3 mm. Voľným okom z diaľky nie je šanca rozdiel v dĺžke zaznamenať, ale ..
 
 

Ďalšie týždne a finálne foto test

 
V priebehu ďalších týždňov bolo vidieť predovšetkým zahustenie av niektorých prípadoch aj rapídny predĺženie rias. Čo dokazuje aj foto test (nižšie), ktorý bol robený na vzorke fanúšikov. Testerky nanášali sérum 1x denne po dobu 6-tich týždňov. Testu Renokin Lash Lash sa zúčastnilo 13 dievčat.
Pri pravidelnej frekvencii používania, vydrží jedno balenie (5 ml) takmer 12 týždňov, teda dvakrát dlhšie, než trval test.

zdroj: Chytrá žena.


test Reanokin lash lash