Máme pre vás tip! Ferrari medzi predlžovacích rias, Renokin Lash Lash.

22.07.2013 22:04

Ferrari medzi predlžovacích rias

Čas od času pre Vás vyberieme zaujímavý produkt, ktorý by Vám mohol uľahčiť život.Tentokrát sme zaostrili na riasy a ich predĺženie. Ide relatívne o novinku na slovenskom trhu a treba podotknúť, že má čo ponúknuť.

V Čechách sa začalo predávať sérum na predĺženie rias Renokin Lash Lash.
Áno, hovoríte si správne, takých už bolo!
Zaujímavé však na celej veci je, že Renokin sa preslávil svojím sérom pre rast a predĺženie vlasov. Jedná sa o jeden z najúčinnejších výrobkov v tejto oblasti a ak si do vyhľadávača dáte slovo Renokin, uvidíte sami, ako "obletel" takmer celý svet.
 
Z toho možno súdiť, že aj predlžovač rias od tejto spoločnosti bude vedieť pár dobrých trikov pre predĺženie rias.
Predsa len je pravda, že vlasy sa od rias až toľko nelíši a bola to len otázka času, kedy sa Renokin začne zaoberať aj touto problematikou.
Prečo vám chceme odporučiť tento prípravok?
Lash Lash používa veľmi vyspelú technológiu nanokapslí a biomimetických peptidov, ktoré dokážu riasy predĺžiť, zahustiť, dodať im pevnosť a celkovo zlepšiť ich kvalitu. Jedná sa o permanentné predĺženie vlastných rias, bez toho aby ste si museli prilepovať umelé riasy. Renokin Lash Lash, predlžovač rias využíva novú technológiu nanokapslí, takže sa všetky účinné látky dostanú až ku koreňom rias a môžu tak podporiť ich rast.

 

Renokin Lash Lash
Mimochodom, keď už sme spomenuli umelé riasy, práve tie často môžu za poničeniu tých vlastných. Nakoniec dochádza k vzniku medzier medzi riasami a tiež k zásadnému skráteniu rias. Napriek tomu, že umelé riasy môžu vyzerať dobre, z dlhodobého hľadiska je neodporúčame. Pokiaľ ale k poničeniu už došlo, práve Renokin lash lash dokáže ich rast obnoviť, medzery zaceliť a celkovo riasy zahustiť. To všetko oveľa bezpečnejšie formou. Výsledok ale nečakajte ihneď.
Prvý efekt je vidieť už za 4 týždne - trvalé predĺženie rias o 20 až 50%. Balenie, ktoré si teraz môžete kúpiť, vám vydrží pri pravidelnom dennom používaní až na 12 týždňov.

 

 

Sérum sa aplikuje pomocou štetca. Odporúčame ho používať 1x denne, vždy pred spaním, aby riasy mohli vstrebať účinné látky. Pomocou štetca nanesiete tenkú vrtsvu prípravku ku koreňom rias. Pokryte vždy korene rias v celom obvode horného / dolného viečka. Nechajte aspoň 4 hodiny pôsobiť.

 

Aké sú výhody prípravku Renokin Lash Lash?

  • Nemá žiadne negatívne vedľajšie účinky a je úplne bezpečný.
  • Pri pravidelnom používaní vydrží 1 balenie až 12 týždňov.
  • Určené pre mužov i ženy rôzneho veku.
  • Možné aplikovať pre rast rias aj obočie.
  • Viditeľné výsledky už za 4 týždne.
  • Preukázaný účinok (in-vivo a in-vitro dáta).
  • Jednoduchá aplikácia, jednoduchšie než s kvapkami.
  • Bez parabénov.

Renokin Lash Lash je určený pre prirodzené predĺženie a zahustenie rias, pre krátke a nekvalitné riasy a môže byť výživou pre riasy už predĺžené alebo zahustené.

Spoločnosť Medaprex vytvorila test Séra Renokin lash lash priamo v radoch svojich Facebookových fanúšikov. 13 žien dostalo sérum zadarmo a nechali sa nafotiť pri prevzatí produktu a potom tiež po šiestich týždňoch používania.

 
Test teda netrval ani tak dlho, ako pre viditeľný efekt odporúča výrobca a napriek tomu sú výsledky pomerne uspokojivé.
 
Výrobok môžete zakúpiť priamo na Eshope www.awa-shop.sk a www.awashopbrno.cz